Lydian Webinar:”Forward real estate transacties – Juridische-fiscale aandachtspunten”

Gepubliceerd door IVV op

02 | 03 | 23

Datum: 02-03-2023 – Tijd: van 11u30 tot 12u30

In België is de verkoop van vastgoed in aanbouw de laatste jaren in verschillende segmenten binnen de vastgoedmarkt (kantoren, retail, studentenhuisvestiging, enzovoort) aan een steile opmars bezig. Aangezien dergelijke typen van vastgoedtransacties uit hun aard een stuk complexer zijn, is het van belang dat de vastgoedprofessional kennis heeft van de diverse juridische en fiscale vraagstukken die hiermee gepaard gaan.

Onze experten Geert De Neef (IVV, Afgevaardigde-bestuurder en Lydian, Partner, Tax) en Dario Petosa (Lydian, Counsel, Real Estate) nodigen u graag uit voor het webinar “Forward real estate transacties: juridische-fiscale aandachtspunten” dat op donderdag 2 maart 2023 om 11u30 zal plaatsvinden en waarbij zij u over dit topic tal van inzichten en praktische tips & tricks zullen bijbrengen.

Dit webinar zal in het Nederlands worden gegeven en is bedoeld voor vastgoedprofessionals in de ruime zin die met dit typen van dossiers in aanraking komen (vastgoedinvesteerders, ontwikkelaars, juristen, makelaars, enzovoort).

Categorieën: Voorbije evenementen

IVV

Het IVV is een kenniscentrum en contactenplatform die haar leden begeleidt bij hun vastgoedinvestering.