Accretio Fund

Real Estate Investment Service

Panta Rhei: alles wijzigt voortdurend.

Tijd voor een andere aanpak voor institutionele investeerders, family offices, en vermogende particulieren die op een gestructureerde manier willen beleggen in vastgoed vanaf 10 Mio euro.

Onze investeringsaanpak.

Accretio Funds – “Real Estate Investment Service” werkt volgens een volstrekt uniek principe dat ontwikkeld werd door het IVV (Instituut Voor Vastgoedplanning).

Accretio Funds beschikt over een uitgebreid netwerk van vastgoedprofessionals, -promotoren en -experten met een continu aanbod aan investeringsvastgoed..

Het Accretio Funds-team selecteert volgens strenge criteria tegen de scherpste prijs uit dit continu aanbod en biedt u een all-in investering op maat aan.

Het Accretio Funds-team verzekert een professionele invulling van alle aspecten die met het verwerven, de realisatie, het beheer en de groei van uw vastgoedportefeuille te maken hebben.

Als vastgoedinvesteerder hoeft u zich zo geen zorgen te maken over de juridische, fiscale en organisatorische aspecten bij de opbouw en het beheer van Uw vastgoedportefeuille.

Een transparante samenwerking.

Een lange termijn investering vereist vertrouwen. Aan de basis van vertrouwen ligt transparantie. Transparantie vereist eenvoud.

Accretio Funds biedt een investeringsstructuur aan waarbij U als investeerder via een vennootschap rechtstreeks en uitsluitend belegt in vastgoed van Uw voorkeur, met focus op residentieel. What you see is what you get.

Accretio Funds beoogt een stabiele belegging, met een toenemend dividendrendement en een duidelijke meerwaarde.

Ons werk is onze handtekening.

Het Accretio Funds team en -netwerk beschikt over jarenlange ervaring. Deze werd opgebouwd doorheen honderden transacties en projecten, steeds met een focus op residentieel vastgoed. In een complexe vastgoedomgeving is focus belangrijker dan ooit.

Meer weten?

  • Lid worden?

    Het IVV biedt heel wat voordelen

    Ontdek de voordelen

  • Heeft u een vraag of opmerking?

    Het IVV helpt u graag verder